Skip to main content

Product detail

Glasurit 151-170 UV-GRUNNFYLLER, GRÅ

Glasurit 151-170 UV-GRUNNFYLLER, GRÅ

Benefits:

  • Egnet for stål, galvanisert stål, aluminium og plast.
  • Dersom plastdelene er grunnet med 934-10 Glasurit 1K Plastgrunner kan produktet brukes på alle lakkerbare plastoverflater som normalt brukes i bilindustrien.
  • God korrosjonsbeskyttelse, utmerket topplakk-motstand.
Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 151-170 UV-GRUNNFYLLER, GRÅ

Reparasjon av mindre til mellomstore skader på bildeler som for eksempel støtfangere, er nå verkstedenes mest vanlige reparasjonsjobber. Og den trenden øker også, da sikkerhetssystemer i bilene i større og større grad forhindrer større skader. Så fro verkstedene er det spesielt viktig å jobbe lønnsomt i dette segmentet. Glasurit 151-170 UV-grunnfyller er en førsteklasses løsning fra Glasurit som gjør reparasjonen av støtfangere enda mer effektiv og samtidig beskytter plastdeler fra å bli deforme. Glasurit 151-170 UV-grunnfyller, grå akselererer prosessen for mindre og moderate skader. Den gir en enestående vedheft til metall og plast, og med stråler fra en UV-A-lampe tørker den med lysets hastighet – uten at det utvikles varme. Perfekt for den mest effektive støtfangerreparasjonen.
RASKERE. MER EFFEKTIV. MER PÅLITELIG.

Glasurit 151-170 UV-GRUNNFYLLER, GRÅ
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.

More products from the product range