Skip to main content

Product detail

Glasurit 801-704 CV EPOKSI PRIMERFILLER, KROMAATITO

Glasurit 801-704 CV EPOKSI PRIMERFILLER, KROMAATITO

Benefits:

  • Sävytettävä
  • Kromaatiton hyvillä ruostesuojaominaisuuksilla
  • Loistava pintamaalin ulkonäkö
  • Tasoittuu hyvin
Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 801-704 CV EPOKSI PRIMERFILLER, KROMAATITO

RUOSTESUOJAA ILMAN KROMAATTEJA
Hyvä ruostesuoja voidaan tuottaa myös ilman kromaatteja – kuten Glasurit 801-704 CV epoksi-primerfiller, kromaatiton, osoittaa. Kolmikerrosmenetelmässä tämä kromaatiton primer tarjoaa korkealuokkaisille ajoneuvoille luotettavaa ruostesuojaa. Tämä kromaatiton epoksi-primerfiller on ihanteellinen perusta korkealuokkaisten autojen alkuperäismaalaukselle – poikkeuksena alumiinipintaiset ajoneuvot. Se vastustaa kemiallista hyökkäystä, on kosteutta hylkivä ja soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi ajoneuvoilla, joiden pinta asettaa erityisvaatimuksia, kuten sinkityt paloautot. 801-704 vakuuttaa myös visuaalisesti korkelaatuisella jäljellä. Tämä kromaatiton epoksi-primerfiller tarjoaa kolmikerrosmenetelmässä hyvät ruosteenesto-ominaisuudet ja toimii erinomaisesti myös 2-kerrosmenetelmässä huolellisen esikäsittelyvaiheen jälkeen.

Glasurit 801-704 CV EPOKSI PRIMERFILLER, KROMAATITO
Application notes
Tämä kromaatiton pohjamaali kaksi- ja kolmikerrosrakenteisiin ottaa käyttöön hyvän ruostesuojansa huolellisen esikäsittelyn jälkeen.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.

More products from the product range