Skip to main content

Product detail

Glasurit 283-1850 HAPPOPOHJA, KROMAATITON, CT

Glasurit 283-1850 HAPPOPOHJA, KROMAATITON, CT

Benefits:

Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 283-1850 HAPPOPOHJA, KROMAATITON, CT

KROMAATITON POHJASTA PINTAAN
Erittäin nopean kuivumisensa ja kromaatittomien ominaisuuksiensa ansiosta Glasurit 283-1850 happopohja, kromaatiton CT:lle, tarjoaa suurelle joukolle automalleja tehokkaan, kromaatittoman maalauksen. Kolmikerrosmenetelmässä tämä primer suojaa alumiinia, terästä ja galvanoituja pintoja luotettavasti ruosteelta. Sen todella nopeat kuivatusominaisuudet tekevät 283-1850:stä sopivan paitsi tehokkaaksi primeriksi kromaatittomaan laatikkotyyppisten autojen, bussien ja paloautojen alkuperäismaalaukseen – se on myös hyvä ratkaisu nopeaan ilmakuivatukseen autojen korjausmaalauksessa. Huolellisen esikäsittelyn jälkeen tämä kromaatiton primer tarjoaa erinomaisen ruostesuojan osana kolmikerrosmenetelmää. Lisäksi se sopii läpihiontojen kittialueiden sinetöintiin.

Glasurit 283-1850 HAPPOPOHJA, KROMAATITON, CT
Application notes
Todella nopeiden kuivatusominaisuuksiensa ansiosta 283-1850 sopii paitsi tehokkaaksi primeriksi kromaatittomaan alkuperäismaalaukseen umpilava-autoille, linja-autoille ja palontorjunta-ajoneuvoille – se on myös hyvä ratkaisu nopeaan, ilmakuivatusta käyttävään autojen korjausmaalaukseen.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.

More products from the product range