Skip to main content

Product detail

Glasurit 283-1850 CV-Grunder, lysbeige Kromatfri

Glasurit 283-1850 CV-Grunder, lysbeige Kromatfri

Benefits:

  • Egnet til store overflader
  • Kromatfri med god rustbeskyttelse
  • Hurtigtørrende
Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 283-1850 CV-Grunder, lysbeige Kromatfri

KROMATFRI FRA TOP TIL BUND.
Med egenskaber som kromatfri og ekstremt hurtigtørrende kan 283-1850 Ætse Grundfarve kromatfri anvendes til en bred vifte af køretøjer med en effektiv kromatfri lakering. I 3-lags systemet beskytter grunderen effektivt mod rust på aluminium, stål og galvaniserede underlag. De meget hurtigtørrende egenskaber gør 283-1850 velegnet ikke kun som effektiv grunder for kromatfri original lakering på kassevogne, busser og redningskøretøjer - den er også en god løsning for hurtig, lufttørrende autolakering. Efter omhyggelig forbehandling vil denne kromatfri grunder sørge for fremragende rustbeskyttelser som del af 3-lags system. Oven i dette er den også velegnet til at seale af gennemslibninger og spartlede områder.

Glasurit 283-1850 CV-Grunder, lysbeige Kromatfri
Application notes
283-1850 er med dens meget hurtigtørrende egenskaber ikke alene egnet som effektiv grunder for kromatfri originallakering af kassevogne, busser og redningskøretøjer - den er også en god løsning for hurtig, lufttørrende autolakering.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.

More products from the product range