Skip to main content

Product detail

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Benefits:

Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Glasurit baskulör-koncentraten 80-M, effektivitetsökaren för 90 linjen. Tunnare skikt, kortare processtider, ökat resultat.
På samma sätt som vad en turbo är för motoreffekten, så är baslacks-koncentraten 80-M för täckförmågan av Glasurit 90 linjen. Ett helt nytt tillvägagångssätt i tillverkningen av en ny vattenlöslig bas har gjort det möjligt att öka pigmentkoncentrationen. Med de koncentrerade baskulörerna, kan täckförmågan i kulörgrupperna rött, grönt och blått ökas markant - för att därmed ytterligare optimera den globalt framgångsrika 90 linjen. Eftersom 80-M gör det möjligt att åstadkomma perfekta resultat med tunnare skikt-tjocklek, betyder det mindre materialåtgång och kortare processtider för din verkstad! Glasurit baskulör-koncentraten 80-M är ett tillägg till de vanliga baskulörerna av Glasurit 90 linjen och ideala för alla verkstäder. När du kan spara pengar med 80-M kommer ett nytt recept visas tillsammans med det vanliga blandreceptet.

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white
Application notes
Eftersom användandet av 80-M gör det möjligt att åstadkomma perfekta resultat med tunnare skikt-tjocklek, betyder det mindre materialåtgång och kortare processtider.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.