Skip to main content

Product detail

Glasurit 90-M 4 SIDEAINE, HIDAS

Glasurit 90-M 4 SIDEAINE, HIDAS

Benefits:

Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 90-M 4 SIDEAINE, HIDAS

LISÄAINEET Glasurit 90-M 4 HIDAS
JA 93-E 3 HIDAS 90-LINJALLE.
Nopeasti kuivuvat maalit auttavat optimoimaan prosesseja. Kuitenkin lämpimänä vuodenaikana, tai jos ilmankosteus on erittäin alhainen, saattaa maali kuivua liian nopeasti. Tällaisten tapausten varalle Glasurit on tasaisen maalaustuloksen takaamiseksi kehittänyt sideaineen Glasurit 90-M 4 HIDAS ja ohenteen Glasurit 93-E 3 HIDAS. Kun maalaamon lämpötila on jopa 45 °C tai ilmankosteus alhainen, voidaan sideaineen 90-M 4 ja ohenteen 93-E 3 tilalle vaihtaa uudet tuotteet 90-M 4 HIDAS ja 93-E 3 HIDAS – ja jatkaa työtä tavalliseen tapaan. Näillä uusilla tuotteilla on myös toinen etu. Ruiskutussumu imeytyy niihin paremmin, joten niitä voidaan käyttää myös laajempien alueiden korjausmaalauksessa. Jos siis haluat maalata laajan alueen, pidä mielessä Glasurit 90-M 4 sideaine HIDAS ja Glasurit 93-E 3 ohenne HIDAS – näin kaikki sujuu vaivattomasti.

Glasurit 90-M 4 SIDEAINE, HIDAS
Application notes
  • Näillä uusilla tuotteilla on toinenkin etu: Ruiskutussumu imeytyy niihin paremmin, joten niitä voidaan käyttää myös laajempien alueiden korjausmaalauksessa.
  • Jos siis haluat maalata laajan alueen, pidä mielessä Glasurit 90-M 4 sideaine HIDAS ja Glasurit 93-E 3 ohenne HIDAS – näin mikään ei mene vikaan.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.