Skip to main content

Product detail

Glasurit värimassatiiviste 80-M

Glasurit värimassatiiviste 80-M

Benefits:

Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit värimassatiiviste 80-M

Glasurit 80-M värimassatiivisteillä lisää tehokkuutta 90-linjalle. Ohuemmat kerrokset, lyhyemmät prosessiajat, parempi pinta.
Mitä turboahdin tekee moottorille, sen 80-M värimassatiivisteet tekevät Glasurit 90-linjalle. Kokonaan uusi lähestymistapa koostumukseen on mahdollistanut pigmenttipitoisuuden kasvattamisen. Värimassatiivisteiden opasiteettia on voitu lisätä punaisessa, vihreässä ja sinisessä väriryhmässä huomattavasti – näin maailmanlaajuisesti menestyneen Glasurit 90-linjan tehokkuutta on parannettu entisestään. Parantunut peittokyky merkitsee maalaamollesi ohuempia kerroksia, pienempää materiaalinkulutusta ja lyhyempiä prosessiaikoja! Glasurit 80-M värimassatiivisteet ovat merkittävä lisä tavalliseen Glasurit 90-linjan värimassakokoelmaan. Ne sopivat kaikille maalaamoille, jotka haluavat parantaa tehokkuuttaan entisestään. Aina kun 80-M tiivisteiden avulla on mahdollista säästää rahaa, näytetään uusi 80-M kaava entisten kaavojen rinnalla.

Glasurit värimassatiiviste 80-M
Application notes
Vieläkin tehokkaampaa: vieläkin korkeampi peittokyky alentaa tarvittavia kerrospaksuuksia ja näin myös materiaalikulutusta sekä lyhentää prosessiaikoja.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.