Skip to main content

Product detail

Glasurit MULTIEFEKTIT

Glasurit MULTIEFEKTIT

Benefits:

Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit MULTIEFEKTIT

PIENET PULLOT, SUURI VAIKUTUS.
Uudet Glasurit multiefektit ovat yleiskäyttöisiä tuotteita, joita voidaan käyttää sekä Glasurit 90-linjan että 55-linjan värimassojen kanssa. Näin ne sopivat käytettäviksi Glasuritin värimassa/kirkaslakka –menetelmien sekoituskaavoissa.
Multiefektivärimme ovat erittäin tiiviitä värejä, joilla on erityisen korkea pigmenttipitoisuus. Tämän vuoksi tarvitset niitä vain vähäisen määrän saavuttaaksesi haluamasi tehosteen. Pullojen erityinen mittapää tekee tarkasta annostelusta erittäin helppoa – ja sinun työskentelystäsi tarkkaa ja taloudellista. Yksittäiset pullot ovat käteviä ja helppokäyttöisiä. Niiden mukana tuleva hylly takaa selkeän ja siistin varastoinnin ja se on helppo kiinnittää sekoituskoneeseen. Lisäksi “Limited Edition”-värit on saatavana jälleenmyyjien käyttöön. Näin jälleenmyyjä voi sekoittaa erikoisvärit 55- ja 90-linjan vakioväreillä ja myydä ne valmiiksi sekoitettuina väreinä.

Glasurit MULTIEFEKTIT
Application notes
  • Yksittäisiä pullot ovat käteviä ja helppokäyttösiä. Mukana tuleva hylly tuo järjestystä ja selkeyttä. Se on helppo kiinnittää sekoitushyllyihin.
  • Lisäksi jälleenmyyjiltä on saatavana "Limited Edition"-versio. Erikoismaalit voidaan sekoittaa 55- tai 90-linjan vakiolakkojen kanssa jälleenmyyjän luona ja ostaa valmiina värinä.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.