Skip to main content

Nyheter

Uusi tuoteryhmä tehostaa ympäristönsuojelua

GLASURIT ECO BALANCE

BASFin premium-korjausmaalaustuotemerkki Glasurit on ottanut käyttöön Glasurit Eco Balance -merkinnän. Korjausmaalaustuotteiden markkinoinnissa käytetään nyt ensimmäisen kerran biomassatasapainoon perustuvaa sertifiointia. Uusi tuotevalikoima auttaa vähentämään fossiilisten luonnonvarojen käyttämistä ja hiilidioksidipäästöjä. Siksi Glasuritin lisäksi myös uuden tuoteryhmän valitsevat korikorjaamot edistävät kestävää kehitystä ja suojelevat ilmastoa. Uuteen valikoimaan kuuluu kuusi tuotetta, mukaan lukien pohjustusaine, kitti, kovettaja ja lisäaineita. Niitä käytetään varsinkin puskurien sekä kosmeettisten ja keskisuurien vaurioiden korjaamisessa.

Kaikkia raaka-aineita ei vielä ole saatavana uudistuvista lähteistä. Arvokkaiden luonnonvarojen säästämiseksi BASF käyttää jo orgaanisesta jätteestä tai kasviöljystä valmistettavan biodieselin ja biokaasun kaltaisia uudistuvia luonnonvaroja yhdessä fossiilisten luonnonvarojen kanssa perustuotteita valmistettaessa. Biomassatasapainoa käytettäessä uudistuvien luonnonvarojen osuus kohdennetaan matemaattisesti uuteen Glasurit Eco Balance -tuoteryhmään ja muihin tuotteisiin käyttämällä saksalaisen TÜV SÜDin kehittämää menetelmää. Tämän matemaattisen mallin avulla 100 % fossiilisista luonnonvaroista voidaan korvata uusiutuvilla luonnonvaroilla.

Biomassatasapainoa voidaan verrata ympäristöystävällisen energian käyttämiseen, koska tällaista sähköä ei ole välttämättä tuotettu uusiutuvien polttoaineiden avulla. Tärkeämpää on, että uusiutuvien luonnonvarojen kokonaisosuus lasketaan yhteen ja kohdistetaan sertifioituihin tuotteisiin matemaattisesti. Jos kysyntä kasvaa, tätä osuutta täytyy kasvattaa vastaavasti. Tämä merkitsee sitä, että kun valitaan Glasurit Eco Balance, sekä korikorjaamot että autojen omistajat säästävät luonnonvaroja ja ympäristöä.

Kaikilla Eco Balance -korjausmaalaustuotteilla on tutut Glasuritin premium-ominaisuudet. Käyttämällä uusia tuotteita korikorjaamot voivat tarjota asiakkailleen tehokasta korjausmaalaamista, joka aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja säästää luontoa.

Glasurit Eco Balance -tuotteista on lisätietoja osoitteessa http://ecobalance.glasurit.com/fi/index.html

Events