Skip to main content

PRODUKTDETALJER

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M

Fördelar:

Efficiency Made in Germany
Butik

ProFit med Glasurit:

Välj mellan ett brett urval av innovativa färgprodukter och system i Glasurits e-Butik - för briljanta lackeringsresultat såväl som enkelt, snabbt och effektivt arbete

Till E-shop
Återförsäljare

Här finner du de återförsäljare som exklusivt säljer våra Glasurit produkter.

Frågor?

Har du några frågor om våra produkter eller våra konsulttjänster? Vänligen kontakta oss genom vårt kontaktformulär.

Kontakt
Har du frågor om den här produkten?
Få svar
Beskrivning

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M

Glasurits Baselakkonsentrater 80-M Økt effektivitet for Serie 90. Lavere sjikttykkelse, kortere prosesstider, økt finish.
Hva turboladeren er for motorkraften er basefargekonsentratene 80-M for Glasurit serie 90s effektivitet. En helt ny tilgang i formelen med de nye vannbaserte basene har gjort det mulig å øke pigmentkonsentrasjonen. Med de nye basefargekonsentratene kan fargetettheten i de røde, grånne og blå fargegruppene økes betydelig, og dermed økes også effektiviteten til den globale suksessen lakksystemet Glasurit Serie 90. Fordi økt dekkevne minsker sjikttykkelsen, gir det lavere materialeforbruk og kortere prosesstider! Glasurits basefarge-konsentrater 80-M er et tillegg til de sedvanlige basefargene i Galsurits Serie 90, og er ideell for alle verkstedene som ønsker å øke effektiviteten. Uansett hvor Glasurits basefargekonsentrater er med på å spare penger blir en ny formel med 80-M presentert i tillegg til den eksisterende blandeformelen.

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M
Anteckningar
Enda mer effektiv: enda høyere dekningsgrad reduserer nødvendig sjikttykkelse eg dermed materialeforbruket og prosesstidene.
Support

BEHÖVER DU HJÄLP MED DENNA PRODUKT?

På vår supportplattform Glasurit Know-How hittar du svar på alla dina frågor om denna och övriga Glasurit-produkter.

ÄR DU INTE MEDLEM I GLASURIT KNOW-HOW?
SIGNA UPP DIG FÖR KOSTNADFRITT KONTO IDAG.

Events