Skip to main content

PRODUKTDETALJER

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Fordeler:

Efficiency Made in Germany
Shop

ProFit med Glasurit:

Se vårt brede utvalg av innovative lakkprodukter og systemer i Glasurit e-Shop - skinnenede resultater og raske og effektive resultater.

TIL E-SHOP
Forhandler

Her finner du alle offisielle forhandlerne som distribuerer våre Glasurit-produkter.

Spørsmål?

Har du spørsmål til våre produkter eller tjenester? Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakt
Har du spørsmål om dette produktet?
Få svar
Beskrivelse

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Glasurit baskulör-koncentraten 80-M, effektivitetsökaren för 90 linjen. Tunnare skikt, kortare processtider, ökat resultat.
På samma sätt som vad en turbo är för motoreffekten, så är baslacks-koncentraten 80-M för täckförmågan av Glasurit 90 linjen. Ett helt nytt tillvägagångssätt i tillverkningen av en ny vattenlöslig bas har gjort det möjligt att öka pigmentkoncentrationen. Med de koncentrerade baskulörerna, kan täckförmågan i kulörgrupperna rött, grönt och blått ökas markant - för att därmed ytterligare optimera den globalt framgångsrika 90 linjen. Eftersom 80-M gör det möjligt att åstadkomma perfekta resultat med tunnare skikt-tjocklek, betyder det mindre materialåtgång och kortare processtider för din verkstad! Glasurit baskulör-koncentraten 80-M är ett tillägg till de vanliga baskulörerna av Glasurit 90 linjen och ideala för alla verkstäder. När du kan spara pengar med 80-M kommer ett nytt recept visas tillsammans med det vanliga blandreceptet.

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white
Noter
Eftersom användandet av 80-M gör det möjligt att åstadkomma perfekta resultat med tunnare skikt-tjocklek, betyder det mindre materialåtgång och kortare processtider.
Support

TRENGER DU HJELP MED DETTE PRODUKTET?

På vår supportplattform Glasurit Know-How finner du svar på spørsmålene dine angående dette og alle andre Glasurit-produkter.

IKKE MEDLEM AV GLASURIT KNOW-HOW?
SØK OM EN GRATIS KONTO I DAG.

Events