Skip to main content

PRODUKTDETALJER

Glasurit 700-7 Koaguleringspulver

Glasurit 700-7 Koaguleringspulver

Fordeler:

Efficiency Made in Germany
Shop

ProFit med Glasurit:

Se vårt brede utvalg av innovative lakkprodukter og systemer i Glasurit e-Shop - skinnenede resultater og raske og effektive resultater.

TIL E-SHOP
Forhandler

Her finner du alle offisielle forhandlerne som distribuerer våre Glasurit-produkter.

Spørsmål?

Har du spørsmål til våre produkter eller tjenester? Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakt
Har du spørsmål om dette produktet?
Få svar
Beskrivelse

Glasurit 700-7 Koaguleringspulver

Vid användandet av vattenburna produkter såsom:
Glasurit® 90-linjens baslacker, Metallic/Solid
Glasurit® 176-72 1K Grundfyller
Glasurit® 1109- Stenskott och Underredsskydd
Glasurit® 1109- Strukturlackering
vattnet som använts att rengöra arbetsredskap bör samlas i lämpliga behållare. Dessa behållare får inte beblandas med lösningsmdel. Användning av 700-7 Koaguleringspulver: Lägg till 2 eller 3 skopor av 700-7 koaguleringspulver (ungefär 75g) till cirka 10 liter avfallsvatten (sprid ut pulvret för att fördela partiklarna jämnt och för att förbättra effekten) och rör en stund. Efter ett tag kommer soliderna börja koagulera och kan då separeras från vätskan genom filtrering, exempelvis genom en filtermatta eller lämpliga silar (med en nätstorlek på ungefär 80-100 microns). När koncentrationen av kontamineringen i avfallsvattnet är väldigt högt (t.ex. när vattnet inte blivit klart på över 15 minuter), lägg till mer 700-7 koaguleringspulver. Det finns ingen risk att överdosera med 700-7. Koaguleringssubstansen måste göras av med på samma sätt som annat färgavfall med lösningsmedelsgrund. Det klara vattnet som blir kvar kan enkelt hällas ut i avloppet, om inte andra lokala bestämmelser finns på plats. Om du är osäker, fråga dina lokala myndigheter.

Glasurit 700-7 Koaguleringspulver
Noter
  • 700-7 koaguleringspulver för att separera färgpartiklar från vattnet som används för rengöring av arbetsverktyg som hanterat vattenburna produkter.
  • Så fort den koagulerade substansen har separerats, kan det renade, klara vattnet användas igen för att tvätta sprutpistoler, och sedan sköljas med rent vatten.
Support

TRENGER DU HJELP MED DETTE PRODUKTET?

På vår supportplattform Glasurit Know-How finner du svar på spørsmålene dine angående dette og alle andre Glasurit-produkter.

IKKE MEDLEM AV GLASURIT KNOW-HOW?
SØK OM EN GRATIS KONTO I DAG.

Flere produkter fra produktsortimentet

Events