Skip to main content

TUOTETIEDOT

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Edut:

Efficiency Made in Germany
Shop

ProFit kanssa Glasurit:

Valitse kattavasta innovatiivisten maalituotteiden ja -ratkaisujen valikoimastamme Glasurit e-Shopissa -loistavia tuloksia sekä helppoa, nopeaa ja vaivatonta työskentelyä.

E-SHOP
Jälleenmyyjät

Täältä kaikki Glasurit-tuotteisiin erikoistuneet jälleenmyyjät.

KYSYTTÄVÄÄ?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai konsulttipalveluistamme? Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla.

OTA YHTEYTTÄ
Kuvaus

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white

Glasurit baskulör-koncentraten 80-M, effektivitetsökaren för 90 linjen. Tunnare skikt, kortare processtider, ökat resultat.
På samma sätt som vad en turbo är för motoreffekten, så är baslacks-koncentraten 80-M för täckförmågan av Glasurit 90 linjen. Ett helt nytt tillvägagångssätt i tillverkningen av en ny vattenlöslig bas har gjort det möjligt att öka pigmentkoncentrationen. Med de koncentrerade baskulörerna, kan täckförmågan i kulörgrupperna rött, grönt och blått ökas markant - för att därmed ytterligare optimera den globalt framgångsrika 90 linjen. Eftersom 80-M gör det möjligt att åstadkomma perfekta resultat med tunnare skikt-tjocklek, betyder det mindre materialåtgång och kortare processtider för din verkstad! Glasurit baskulör-koncentraten 80-M är ett tillägg till de vanliga baskulörerna av Glasurit 90 linjen och ideala för alla verkstäder. När du kan spara pengar med 80-M kommer ett nytt recept visas tillsammans med det vanliga blandreceptet.

Glasurit 80-M034K Mixbaser, arctic white
Käyttöohje
Eftersom användandet av 80-M gör det möjligt att åstadkomma perfekta resultat med tunnare skikt-tjocklek, betyder det mindre materialåtgång och kortare processtider.
Tuki

TARVITSETKO APUA TUOTTEEN KANSSA?

Vastaukset kysymyksiin liittyen tähän ja muihin Glasurit-tuotteisiin, löydät oppimisympäristöstämme Glasurit Know-How:sta.

ETKÖ OLE VIELÄ REKISTERÖITYNYT GLASURIT KNOW-HOW KÄYTTÄJÄ?
REKISTERÖIDY ILMAISEKSI TÄNÄÄN.

Events