Skip to main content

Produktdetaljer

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M

Fordele:

Efficiency Made in Germany
Shop

ProFit med Glasurit:

Vælg fra vores brede portefølje af innovative overfladebehandlingsprodukter og -systemer i Glasurit e-Shop - for strålende overfladebehandlingsresultater samt enkelt, hurtigt og effektivt arbejde.

Til E-Shop
Forhandlere

Find en lokal kontaktperson nær dig

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller services? Venligst kontakt os via kontaktformular.

Kontakt
Har du spørgsmål om dette produkt?
Få svar
Beskrivelse

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M

Glasurits Baselakkonsentrater 80-M Økt effektivitet for Serie 90. Lavere sjikttykkelse, kortere prosesstider, økt finish.
Hva turboladeren er for motorkraften er basefargekonsentratene 80-M for Glasurit serie 90s effektivitet. En helt ny tilgang i formelen med de nye vannbaserte basene har gjort det mulig å øke pigmentkonsentrasjonen. Med de nye basefargekonsentratene kan fargetettheten i de røde, grånne og blå fargegruppene økes betydelig, og dermed økes også effektiviteten til den globale suksessen lakksystemet Glasurit Serie 90. Fordi økt dekkevne minsker sjikttykkelsen, gir det lavere materialeforbruk og kortere prosesstider! Glasurits basefarge-konsentrater 80-M er et tillegg til de sedvanlige basefargene i Galsurits Serie 90, og er ideell for alle verkstedene som ønsker å øke effektiviteten. Uansett hvor Glasurits basefargekonsentrater er med på å spare penger blir en ny formel med 80-M presentert i tillegg til den eksisterende blandeformelen.

Glasurit Miksefargekonsentrat 80-M
Brugsanvisning
Enda mer effektiv: enda høyere dekningsgrad reduserer nødvendig sjikttykkelse eg dermed materialeforbruket og prosesstidene.
Support

Har du brug for hjælp med dette produkt?

På vores supportplatform Glasurit Know-how kan du finde alle svar på dine spørgsmål om det og enhvert Glasurit produkt.

IKKE MEDLEM AF GLASURIT KNOW-HOW?
ANSØG OM AT FÅ EN GRATIS KONTO I DAG.

Events