Skip to main content

Produktdetaljer

Glasurit 176-72 1K GRUNNFYLLER, MØRK GRÅ, VANNTYNNBAR

Glasurit 176-72 1K GRUNNFYLLER, MØRK GRÅ, VANNTYNNBAR

Fordele:

  • Vannfortynnbar grunnfyller
  • Sealer for dårlig herdet gammel lakk
  • Sealer for TPA-underlag
  • Kan brukes som kontrollfarge (1:1 med Glasurit® 93-E3)
Efficiency Made in Germany
Shop

ProFit med Glasurit:

Vælg fra vores brede portefølje af innovative overfladebehandlingsprodukter og -systemer i Glasurit e-Shop - for strålende overfladebehandlingsresultater samt enkelt, hurtigt og effektivt arbejde.

Til E-Shop
Forhandlere

Find en lokal kontaktperson nær dig

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller services? Venligst kontakt os via kontaktformular.

Kontakt
Har du spørgsmål om dette produkt?
Få svar
Beskrivelse

Glasurit 176-72 1K GRUNNFYLLER, MØRK GRÅ, VANNTYNNBAR

Det er enkelt: Grunning, sliping – klar! Med disse ordene i tankene har Galsurit omarbeidet og raffinert grunningsproduktene sine. Det siste produktet som er kommet til er 176-72 Glasurit® 1K Grunnfyller, mørk grå, vannfortynnbar. Den nye grunnfylleren til RATIO Spot Repair gir en utmerket slipbarhet, universelle tørkemuligheter og oppfyller allerede fremtidens VOC-krav. Den er en del av RATIO Aqua System, og erstattet 76-71 1K Grunnfuller i mai 2008.
Glasurit 176-72 1K Grunnfyller gjør det enkelt for verkstedene å holde seg fremtidsrettet. Den nye grunnfyllerens borbedrete egenskaper øker effektiviteten i påføringsprosessen. Sammenlignet med 76-71 1K Grunnfyller gir 176-72 bedre slipeegensakper. Dermed reduseres verkstedenes forbruk av slipematerialer og forkorter også slipetiden. I tillegg til det har den nye grunfylleren også flere tørkemuligheter. 176-72 kan ovntørkes, lufttørkes eller herdes med infrarøde lamper. Dette gjør den spesielt velegnet for reparasjon av kosmetiske skader. Den nye grunnfylleren er et økonomisk 1K-produkt med en holdbarhet på 4 uker. Under utviklingen av den vannbaserte grunnfylleren har Glasurit hatt fokus på fremtiden: med et VOC-innhold på under 250 g/l er 176-72 allerede VOC-konformt, da disse grensene i fremtiden også kommer til gjelde for grunningsmaterialer. Glasurit 176-72 1K-grunnfyller er ikke bare effektiv og fremtidssikker. Brukerne blir også overbevist av at produktet lever opp til den høye kvaliteten som de forventer av et Glasurit-produkt, for eksempel med et utmerket utseende.

Glasurit 176-72 1K GRUNNFYLLER, MØRK GRÅ, VANNTYNNBAR
Brugsanvisning
Inneholder mindre enn 5 % organiske løsemidler
Support

Har du brug for hjælp med dette produkt?

På vores supportplatform Glasurit Know-how kan du finde alle svar på dine spørgsmål om det og enhvert Glasurit produkt.

IKKE MEDLEM AF GLASURIT KNOW-HOW?
ANSØG OM AT FÅ EN GRATIS KONTO I DAG.

Andre produkter fra serien

Events