Skip to main content

Produktdetaljer

Glasurit MULTI-EFFEKT BASER

Glasurit MULTI-EFFEKT BASER

Fordele:

Efficiency Made in Germany
Shop

ProFit med Glasurit:

Vælg fra vores brede portefølje af innovative overfladebehandlingsprodukter og -systemer i Glasurit e-Shop - for strålende overfladebehandlingsresultater samt enkelt, hurtigt og effektivt arbejde.

Til E-Shop
Forhandlere

Find en lokal kontaktperson nær dig

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller services? Venligst kontakt os via kontaktformular.

Kontakt
Har du spørgsmål om dette produkt?
Få svar
Beskrivelse

Glasurit MULTI-EFFEKT BASER

SMÅ FLASKER, STOR EFFEKT.
De nye Glasurit Multieffekt-basene er produkter som kan brukes med baser i både Glasurit Serie 90 og Serie 55. Dette betyr at de kan brukes i blandeformler i Glasurits baselakk/klarlakk-systemer.
Våre multieffekt-baser er svært konsentrerte blandebaser med et spesielt høyt pigmentinnhold. Derfor trenger du kun en lite mengde for å oppnå den ønskede effekten. Den spesielle doseringstuten sørger for at en eksakt dosering er veldig enkelt, og gjør dermed arbeidet ditt både enkelt og økonomisk. Flaskene er hendige og praktiske i bruk. Hyllen som hører til blandebasene sikrer en oversiktlig og ryddig oppbevaring, og kan enkelt festes til blandehyllen. I tillegg er “Limited Edition”-fargene tilgjengelige for forhandlere. På den måten kan spesialfarger i Serie 55 og 90 blandes av forhandleren og kan kjøpes som sprøyteklare farger.

Glasurit MULTI-EFFEKT BASER
Brugsanvisning
  • De individuelle flaskene er hendige og praktisk i bruk. Den medfølgende hyllen gir orden og overblikk. Den kan enkelt festes til blandehyllene.
  • Furthermore, a "Limited Edition" is available at dealer level. Special paints can be mixed with the standard base varnishes of the line 55 and 90 at the dealer and purchased as a finished color.
Support

Har du brug for hjælp med dette produkt?

På vores supportplatform Glasurit Know-how kan du finde alle svar på dine spørgsmål om det og enhvert Glasurit produkt.

IKKE MEDLEM AF GLASURIT KNOW-HOW?
ANSØG OM AT FÅ EN GRATIS KONTO I DAG.

Events