Skip to main content

Nyheder

Glasurit og Jaguar Land Rover Europa – en ny måde at samarbejde på

Enkeltstående fortrukne partnerskab med Jaguar Land Rover (JLR) i Europa

I maj underskrev Jaguar Land Rovers europæiske hovedkvarter en samarbejdsaftale med Glasurit og BASF. I aftalen forpligtede partnerne sig til et tæt og langsigtet samarbejde, der med længder overstiger branchestandarden. Glasurit er dermed JLR’s eneste foretrukne autolak-partner, hvilket betyder, at vi ikke kun leverer refinish produkter og systemer til match af farver, men at vi også med øjeblikkelig virkning vil tilbyde dedikerede Program Managers via de valgte tjenesteudbydere, Outsorc og Auto Skills International, til at udvikle og implementere JLR’s Global Body & Paint-program i Europa.

JLR’s vigtigste grund til at vælge Glasurit er den omfattende europæiske support, som mærket garanterer. Dette inkluderer premium-lak og tilbehørsprodukter, der er globalt godkendt af Jaguar Land Rover, som autolakeringsværksteder kan bruge til effektivt at udføre reparation af skader i den højeste standard. Men det der overbeviste JLR var den omfattende Ratio Concept Plus-portefølje, der inkluderer træning og forskellige værktøjer til autolakeringsværksteder og forretningsudvikling.

Oliver Birk, direktør for BASF Global Key Account Management Automotive Refinish, forklarer:

”Jaguar Land Rover og BASF er forpligtet til at hjælpe og udvikle deres forretningspartnere. Det europæiske Body & Paint-program vil tilbyde en afbalanceret fremgangsmåde, der først og fremmest tager sig af autolakeringsværksteders forretningsinfrastruktur (f.eks. facilitetsplanlægning, værktøj, teknisk compliance). Glasurit-eksperter vil sammen med JLR Program Managers, fra Outsorc og Auto Skills International, supportere autolakeringsværkstederne i at højne deres rentabilitet. Med vores rådgivende Ratio Concept Plus-portefølje vil vi se på effektivitet, præstationsovervågning og forretningsudvikling og levere passende værktøjer, individuel rådgivning og handlingsplaner for at forbedre autolakeringsværksteds-driften og skabe kommercielle muligheder! ”

Takket være det innovative partnerskab sikrer Glasurit og JLR Europe, at der opnås en ensartet høj international standard, der garanterer den højeste kvalitet indenfor reparationer og de mest effektive processer i de europæiske JLR karosseri-netværk.

Personerne på gruppefotoet er (fra venstre mod højre)

  • Oliver Birk - Director, Global Key Account Management, BASF Coatings Refinish
  • Christian Egger – Europe Owner Experience Manager, Jaguar Land Rover Europe
  • Mike Hill – JLR Global Key Account Manager, BASF Coatings Refinish
  • Mike Yorke – Managing Director, Outsorc
  • Eason Qin - Senior Manager Customer Experience Programmes Europe, Jaguar Land Rover Europe

Events