Skip to main content

Product detail

Glasurit 9-7 CV METALLIPRIMER

Glasurit 9-7 CV METALLIPRIMER

Benefits:

Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 9-7 CV METALLIPRIMER

ONGELMATONTA ALUSTAMAALAUSTA
Harmaa Glasurit 9-7 CV teräsprimer ja 68-linjan 2K-pintamaalit voidaan ruiskuttaa yhdellä ruiskutuskerroksella. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Lisäksi uusi teräsprimer kuivuu nopeammin kuin edeltäjänsä. Se on kokoonpanovalmis 12 tunnin sisällä. Tuotteen valtti: se tarjoaa todella hyvän ruostesuojan joka säällä. Ajoneuvot, jotka on pohjustettu sillä, voidaan säilyttää ulkoilmassa! Tämän ympäristöystävällisen Glasurit 9-7 CV teräsprimerin käyttö vähentää orgaanisten liuotteiden käyttöä. Kromaatittomana, miedosti tuoksuvana tuotteena se sopii käytettäväksi rautapitoisilla metalleilla ilman ongelmia. Tämä tekee kaikesta alustamaalauksesta todella tehokasta! 9-7 CV teräsprimerin rakenne tasoittaa karkean teäaspinnan epätasaisuuksia ja tuottaa hienon pinnan. Glasurit 9-7 CV teräsprimer sopii erinomaisesti myös tartunta-aineeksi ja välimaaliksi kaikenlaisiin alkuperäismaalauksiin. Tämä on taas yksi hyvä syy valita Glasuritin innovatiiviset maaliratkaisut.

Glasurit 9-7 CV METALLIPRIMER
Application notes
  • C-V 9-7 teräsprimerin voimakas täyttävyys kompensoi karkeiden teräsrakenteiden epätasaisuutta ja tuottaa näkyvän maalipinnan.
  • The Glasurit 9-7 CV teräsprimer on myös erinomainen tartunta-aine ja toimii eristeenä uusille pinnoituksille.
  • Taas yksi hyvä syy valita Glasuritin innovatiivista maaliteknologiaa
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.