Skip to main content

News

Glasurit 151-170 SD UV Primer Filler grijs

Perfect voor kleine en middelgrote schades: efficiënter werken, met een spuitbus

Kleine en middelgrote schades, bijvoorbeeld beschadigde bumpers, vormen tegenwoordig de hoofdzaak van de herstellingen bij carrosseriebedrijven. Daarom is het des te belangrijker dat carrosseriebedrijven ook in dit segment winstgevend kunnen werken. Glasurit, premium lakmerk van BASF, ondersteunt carrosseriebedrijven door voortdurend nieuwe gebruiksvriendelijke laksystemen te ontwikkelen waarmee sneller en flexibel kan worden gewerkt. Met de Glasurit 151-170 SD UV Primer Filler grijs bieden we spuiters nu een beproefd product in een spuitbus, waarmee met name kleine en middelgrote schades nog efficiënter kunnen worden hersteld.

De UV-grondvuller in een spuitbus is klaar voor gebruik en als vuller snel aan te brengen op kleine oppervlakken ter voorbereiding van het lakken. Zo kunnen spuiters flexibeler werken en tijd besparen. Er hoeft namelijk geen spuitpistool te worden aangewend of gereinigd welke een fikse besparing met zich meebrengt.

Naast het snelle en eenvoudige proces biedt de UV-grondvuller in een spuitbus dezelfde voordelen als de Glasurit 151-170 UV Primer Filler grijs. Het product biedt een goede corrosiebestendigheid en een uitstekend eindresultaat. Omdat het materiaal uitstekend hecht aan metaal en kunststof, droogt met de straling van een UV-A-lamp, is het de ideale ondergrond voor het herstellen van kleine en middelgrote schades. En omdat bij het drogen geen warmteontwikkeling optreedt, kan uiterst efficiënt worden gewerkt en behouden kunststof carrosseriedelen hun originele vorm.

Glasurit 151-170 SD UV Primer Filler grijs maakt deel uit van dit perfecte door Glasurit ontwikkelde proces. Met deze nieuwe grondvuller kunnen carrosseriebedrijven uiterst efficiënte en perfecte resultaten leveren, waardoor het proces een stuk rendabeler wordt.