Skip to main content

Détails du produit

Glasurit 801-704 CV Epoxy Primer Filler

Glasurit 801-704 CV Epoxy Primer Filler

Avantages:

  • Aankleurbaar.
  • Chromaatvrij met goede corrosiebescherming.
  • Briljante deklakstand.
  • Goede vloeiing.
Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 801-704 CV Epoxy Primer Filler

CORROSIEWERENDE EIGENSCHAPPEN OP CHROMAATVRIJE BASIS.
Voor goede corrosiewerende eigenschappen is chromaat geen must – dat toont Glasurit 801-704 CV-Grundfüller EP chromatfrei wel aan. In het drielaagsysteem geeft deze chromaatvrije primer hoogwaardige voertuigen met verschillende ondergronden een betrouwbare bescherming tegen corrosie. De chromaatvrije epoxy grundfüller vormt de ideale basis voor de originele lak van hoogwaardige voertuigen – behalve wanneer ze een aluminium ondergrond hebben. Hij is bestand tegen chemicaliën en vocht en daarom vooral geschikt voor gebruik op voertuigen waarbij speciale eisen aan het oppervlak gesteld worden, zoals verzinkte brandweerwagens. Maar ook optisch gezien maakt de 801-704 indruk met zijn kwalitatief hoogwaardige toplaag. De chromaatvrije epoxy grondvuller biedt na een zorgvuldige voorbehandeling niet alleen bij het drielaagsysteem goede corrosiewerende eigenschappen, maar ook bij een gondvuller-/aflaksysteem.

Glasurit 801-704 CV Epoxy Primer Filler
Notes d’application
Na een zorgvuldige voorbehandeling kan deze chromaatvrije grondvuller zijn uitstekende corrosiebescherming in zowel een drielaagse als tweelaagse lakopbouw ontplooien.
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.

Glasurit Vision video - The body shop of the future

Plus de produits de la même gamme