Skip to main content

Détails du produit

Glasurit 700-1 Cleaner

Glasurit 700-1 Cleaner

Avantages:

  • Goede reiniging.
  • Werkt antistatisch (kunststofbehandeling).
Efficiency Made in Germany
Description

Glasurit 700-1 Cleaner

Glasurit Reinigungsmittel 700-1 wordt gebruikt voor het reinigen van delen of uitspuitzones, vóór het aanbrengen van Glasurit 1K-Grundfüller 176-72 en een metallic of uni basislak uit de Glasurit 90 Serie. De reiniger heeft een antistatische werking en vermindert stofinval bij het spuiten van de aflak op kunststof onderdelen. Het is bovendien mogelijk om het met water gereinigde spuitpistool met Reinigungsmittel 700-1 na te spoelen en door te spuiten. Toepassing: 700-1 met een pluisvrije doek aanbrengen en met een droge schone doek het vuil opnemen of 700-1 op het oppervlak spuiten en met een pluisvrije doek droogwrijven. Dit product is een echte allrounder als het om reinigen gaat. Het heeft een antistatische werking en vermindert stofophoping vóór het aanbrengen van de aflak op kunststof onderdelen.

Glasurit 700-1 Cleaner
Notes d’application
  • Reinigen van ondergronden voordat Glasurit 1K-Grundfüller 176-72- of een metallic of uni basislak uit de Glasurit 90 Serie wordt aangebracht.
  • Reinigen van ondergronden na fijnschuren van oppervlakken die voorbehandeld zijn met Glasurit 1K-Grundfüller 176-72.
  • Als antistatisch middel voor het spuiten van (in het bijzonder) kunststof delen.
  • Reinigen van spuitpistolen voor het gebruik van Glasurit 1K-Grundfüller 176-72- of een metallic of uni basislak uit de Glasurit 90 Serie. Goede reiniging.
  • Werkt antistatisch (kunststofbehandeling).
Support

Do you need help with this product?

On our support platform Glasurit Know-How you'll find all the answers to your questions regarding this and every other Glasurit product.

Not a member of Glasurit Know-How?
Apply for your free account today.