Skip to main content

News

Energiebesparing met Glasurit

De energiekosten stijgen. Maar in onze wereld dalen ze. 

Eco-effectieve technologieën vormen de kern van ons geavanceerde assortiment Glasurit producten en oplossingen. Ze bieden uw carrosseriebedrijf een enorm besparingspotentieel door de stijgende energiekosten op een duurzame manier tegen te gaan. Met de vermindering van het energieverbruik wordt ook de CO2-uitstoot verminderd en worden er minder vluchtige stoffen gebruikt in het proces. Dit betekent dat eco-effectieve producten niet alleen geweldig zijn voor bedrijven, maar ook voor het milieu. Door gebruik te maken van de eco-effectieve technologieën van Glasurit, profiteert uw carrosserie van kortere procestijden en een verbeterde ecologische voetafdruk, een combinatie die uniek is in de markt. 

Bespaar energie. Bespaar geld. Bescherm de planeet. 

Het zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren om energie te besparen is altijd de moeite waard. Maar met de huidige energieprijzen die de pan uit swingen, moeten carrosseriebedrijven zich nog bewuster zijn van hun energieverbruik. Daarom zijn we zo trots op onze baanbrekende producten en oplossingen, die speciaal ontworpen zijn om carrosseriebedrijven te ondersteunen bij het tot 60% verlagen van hun energieverbruik, het aanzienlijk verkorten van hun procestijden en het verminderen van het materiaalverbruik.  

Het positieve neveneffect: met Glasurit besparen schadeherstelbedrijven niet alleen geld, ze helpen ook het milieu te beschermen. 

 

Persoonlijk advies? 

Wilt u persoonlijk advies over hoe u energie kunt besparen in uw carrosseriebedrijf? Vraag ernaar bij uw Glasurit contactpersoon of neem contact op via telefoonnummer 0800 20 019. 

enlightenedEnergy Efficiency - Lijn 90.pdf & Energy Efficiency - Lijn 100.pdf